top of page
Runtua_pattern_1_white_300x.png
R-symbol_w_rgb_300x.png

MITÄ SAAT?

”Oma motivaatiosi liikuntaan kasvaa ja saat enemmän positiivisia elämyksiä ja kokemuksia liikunnasta.”

“Selkä ei kipeytynytkään voimaharjoittelusta, tuntuu itse asiassa paremmalta kuin tullessa!”

Lisää laatua elinvuosiin ja parempaa toiminta- ja suorituskykyä iästä ja lähtötasosta riippumatta.

Harjoittelet aina valmentajan, valmentajien tai valmennusohjelman kanssa turvallisesti ja kontrolloidusti lähtötaso ja tekniikat huomioiden.

Valmennuksessa otetaan huomioon yksilön ikä, lähtötaso, tavoitteet ja kokonaiselämäntilanne oli kyseessä aloittelija tai kokenut urheilija.

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Noin puolitoista vuotta olen Joonaksen ohjauksessa treenaillut pari kertaa viikossa ja kokemukseni ovat olleet tosi positiivisia.

Aloittaessani minulla oli jonkinlaista kuntopohjaa, mutta en aiemmin ollut salitreenejä tehnyt. Hyvin asiantuntevan ja innostavan opastuksen ansiosta olen nyt  "koukussa" tähän kuntoiluun.

Erityisen hyvää on ollut harjoittelun monipuolisuus, kestävyys- ja voimaharjoittelua salilla ja kesäkautena myös ulkona. Teemalla “tekniikka ensin kuntoon” joka lajissa, liikkuvuutta ja kehon hallintaa, ja sen jälkeen kerta kerralta sopivasti progressiota harjoittelun vaativuuteen.

Ja aina saa myös hyvin asiantuntevan selvityksen siitä, mihin lihaksiin ja kehon osiin kukin harjoittelun osio vaikuttaa.

Elämän laatua parannellen Esko, 66-vuotta.

Joonakselta saan selkeät ohjeet ja kannustuksen treeneissä. Olen ollut Joonaksen asiakkaana jo 5 vuotta - tulosta on tullut, ja tulee edelleen. Yhtään vaikeaa lähtöä treeneihin ei ole ollut koska meillä on hauskaa. Ikä ei ole este kuntoilulle, eikä periksi anneta!

69-vuotias Pauliina

Olen 66 v. nainen. Liikunta- ja urheilutaustani ennen Joonaksen valmennusta oli melko lailla satunnaista. Nuorena harrastin ja liikuin jokseenkin paljon. Ryhmäjumpissa kävin myöhemmällä iällä. Ensin säännöllisesti mutta sitten jossain vaiheessa lopahti. Koin, että ryhmien suuren koon vuoksi vetäjä ei ehtinyt paneutua meihin jokaiseen tarpeeksi...

 

Minun tasapainoani, voimaani, liikkuvuuttani, hapenottokykyä piti kehittää. Aloitettiin harjoitteet oman kehon painolla. Tiesin, että pitää olla kärsivällinen. Mikään kehitys ei tapahdu hokkuspokkus-tempuin. Työtä ja toistoa. Joonas selitti, että kaikki nämä harjoitteet tähtäävät tulevaan. Pienin askelin mentiin eteenpäin. Joonaksen tapa selittää asioita sekä miksi tehdään näin oli upeaa ja on edelleenkin.

 

Pikkuhiljaa otettiin kuntoni kehittyessä painot mukaan...Tylsää ei ole koskaan ollut. Joonas antaa positiivista palautetta ja tukea hienosti.

...Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Vielä on otettava esille yksi tärkeä asia. Treenin jälkeen ja aikana on niin hyvä mieli. Kaikki murheet jäävät taka-alalle.

Kymmenen kerran kokeilu muuttuikin pitempiaikaiseksi treeniksi Joonaksen johdolla. Joonas on hyvä tsemppaamaan parempiin tuloksiin ja ohjaa ja laatii treenin juuri minulle sopivaksi.

Treenit jatkuvat. Kiitos Joonas.

Joonaksen kanssa ollaan treenattu nyt 4 vuotta. Joonaksesta uniikin valmentajan tekee se, että hän esimerkillään ja energisyydellään on saanut oman treenimotivaation uudelle tasolle. Joonas sai minut kiinnostumaan enemmän kestävyysurheilusta ja sen jälkeen hän on valmentanut minut mm. Nuts Pallas 58km polkujuoksukisaan, puolimaratoneihin ja pitkään haaveena olleeseen alle 40min 10km juoksuun. Meillä on treeneissä aina hyvä fiilis, varsinkin kun tykätään molemmat ”runtu” -mentaliteetista.

Juuso 21 v.

Kiitos vielä Anna-Riina!

Ensimmäinen treeni tehty ja heti kiinnitin huomiota juoksuasentoon, kun ennen oon katsonut suoraan maahan ja jalkoihin niin nyt oli katse reilusti eteenpäin. Kiitos paljon vinkeistä ja ohjelmasta! :)

Aino 31 v.

bottom of page